Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Näverkonten


Lyfter upp våra minnen
doften av din vackra själ
strömmar förbi
läser dina minnen
och regnvädren tågar förbi
den bräckliga skymningen
en gråtande clown
länge var du en snäcka i lakoniska viken

du och din bror delade bostad
en dag kom fölet hans och hälsade på..
"pappa du är bäst"

Aldrig får du se in i ögon blå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-10-23 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP