Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus i maskineriet


När allt rullar på

tänker man inte
så mycket därpå

Kanske är man
inte tacksam alls

Bara gnäller och
går på

Det är när något
utöver det vanliga
sker

Man plötsligt
är tacksam

Så tacksam

För den minsta
ljusglimt man
kan ana och se





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-23 09:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Precis så är det. Omruskningarna behövs ibland även om de kan bli alltför hårda och drabbande också.
2021-10-23

  Kungskobran VIP
Minsta ljusglimt över sjö och strand
är min lyckas Samarkand

2021-10-23

  AiA Maria den fria

Livsvisdom att värna!

Tack!
2021-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.

2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP