Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlajord



Mellan då och nu
doppar vi händerna i skålen
och öser
det mörker som ständigt läcker in
tänker oss molnet som seglar
över himlajorden
och möter solglittret, det blå ögat
ljuset över pannan
vi seglar över vågen
än vågorna går höga
bär frostkantad kristyr

då räddar vi våra ansikten
från att drunkna
och ser gryningen randas
dagarna kommer och går
våren kommer liksom alla år
dessa korn av tröst
livbojen för två.

fyra grader sol idag, det blir 10 plus
ha en bra dag klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-10-23 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP