Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ÄLSKAR Mannerström!

- Ewa skynda dig, Mannerström
som är hos Skavlan i TV frågas nu
ut vad han alltid måste ha hemma i
kylskåpet hos sig, det blir nog inte alls
kaviar i tub som det ALLTID ÄR HOS DEJ...

När jag precis hann fram till TV-n hörde jag
Mannerström säga: - Kaviar... - Rysk väl
i burk, sa Skavlan... - Nej, sa Mannerström,
KAVIAR I TUB SÅ KLART....

Jag jublade då, igår, jag jublar idag, efter detta
kommer jag alltid jubla...

Och jag har ju bara Ejderns kaviar...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-23 12:00



Bookmark and Share


  ULJO
Kaviar på tub duger gott.
2021-10-25

  lodjuret/seglare VIP
En del människor tål inte 'havets läckerheter', men ibland serveras en ju 'dumheter' och det kan nog kompensera...
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt