Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överväldigad

jag känner mig
som att jag är
på toppen
och botten
av mitt liv
jag har bytt gröna granskogar
mot fält och åkrar
soluppgångar
av det vackraste slag
ett rus
av att känna nytt folk
att lära mig sånt jag älskar
trots det finns det
en ångest
över att allt jag älskar
och älskade
är så
fruktansvärt
långt bort
aldrig har jag känt
så många känslor
på samma gång








Fri vers (Fri form) av Dottr
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dottr