Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart katt

Jag såg en svart katt från mitt fönster
Den blinkade med ögonen åt mig
Jag tror det betyder tur
Plötsligt var den borta
Och jag kan inte riktigt förstå vart den tog vägen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-10-23 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP