Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa stenars djup

I havet ligger stenar

Med en hemlighet

Väl bevarat

En skatt gömd 

Länge

Grävt djupt

Stenarna glittrar

Glimmar mot dig

Guld skiner

Belöningen

Icke rör de ljusa stenarna

Låt dem bli orörda

Lyckan kommer då

Ger livet ett nytt ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 13:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Tänk att i havets djup finns många dolda skatter som kanske förblir orörda! I havet som blir varnade å varmare, till förfång för korallrev å djurliv!
2021-10-24

  alicja lappalainen VIP
utan en:)
2021-10-23

  alicja lappalainen VIP
vacker bild av den en mystiska naturen
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP