Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En milstolpe

I livet går alltid vägen

Mot ett mål

Vindar blåser runt dig

Uppmanar ge inte upp

Virvlar upp

Allt som är så strävsamt

Kraven växer sig

Starkare för var dag

Då blåser vindarna ännu hårdare

Visa ser milstolpen

Närmare

Plötsligt förändrar sig allt i livet

En positiv väg 

Slingrar sig fram

Tryggheten ger fäste

 Möter dagar med glädje




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 13:39



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag minns när jag gick i tvåan och var vindögd och och mobbades, men milstolpen kom och jag opererades och blev hel på ögat igen! Å dagar med glädje kom!
2021-10-23

  alicja lappalainen VIP
"I livet går alltid vägen

Mot ett mål"

kom ihåg att varje resa har sitt mål oberoende från den som reser
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP