Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så arg så jag vet inte vad jag gör.


Helvetes jävla skit

Kroppen darrar.
Läpparna är torra, och huvudet dunkar.
Tankarna som snurrar runt gör mig ursinnig och vit som ett lakan.
Har ont i handleden, smärtan ilar längs med överarmen. Tröttheten bedövar min kropp.

Sova eller fly bort till landet ingenstans?




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-23 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io