Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste börja att släppa ut mer koldioxid

Bara för att det är så skönt att förstöra. 

Bara för att det ligger i människans 

sanna natur att vara extremt destruktiv. 

Det sjätte massutdöendet har börjat 

och det är för sent att göra något åt det. 

Acceptera att du är en ond hedonist

människa och shoppa och frossa i mat

och alkohol och våld på Netflix, lär

dig att allt kommer att gå åt helvete 

och att det är naturens gilla gång. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-23 14:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kärnfull text som inte väjer för beska sanningar.
2021-10-23

  Öknens Ros VIP
Säg det till alla kossor och idisslande djur på jorden, de står för mycket av utsläppen!
2021-10-23

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vi vet ju att mänskligheten har gjort kärnvapenladdningarna, så man väntar bara....

Bra text
2021-10-23

  AiA Maria den fria


Tack!


5 tidigare massutrotningar-samtliga av naturliga skäl.

Nu för FÖRSTA gången står vi inför en
6:e massutrotning- framtvingad av människan.

...å kallar det evolution
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP