Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människors upprepning...


EN ROMAN!

Romanen har tagit trettio år att skriva,
men blir inte klar i "rödaste rappet" det
kan tyckas märkligt att hålla ut, till min
förfäran upptäcktes att det mesta sagts.
Det är endast att öppna din Bibel...




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-10-23 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje