Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta djurvänner

En notorisk fortkörare ifrån orten

körde aldrig någonsin fort se'n

han kört på en älg

en sorts viltvårdarhelg

och blivit jagad minst en mil av en hjort se'n!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-23 16:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om en hjort med klös
som hämnades på en fortkörare med ös.
2021-10-25

  lodjuret/seglare VIP
Jo men den texten som duger, även om andras texter ibland suger, det beror på om sovit har jag, eller bara vad dä ä för dag, int jägarexamen eller skeppardito ens, tänker mera på frälsarkrans eller text 'no sense'...
2021-10-23
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick