Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tur som en tokig

går inte ständigt i kras
kan betala med en smocka
utan samvetskval
och den som mig blockar
enbart tacksam
förstått några är stötta i bordskanten
frågar mig varför ska jag tåla ?
Är det egot som är stött eller..
vet tyvärr det finns de som är sårade
alla som kryper efter läsarsidan enbart
bokstäver och siffror
finns inget alternativ, egen kuppe
förblir kontemplativ
talar med mig själv och mitt alterego
vi kämpar mot övermakt stor
till sista andetaget
för våra mänskliga rättigheter
vara oss själva
"allemansrätten" som är en sådan
het potatis för alla förtryckare
Klokuggla

Händelserik dag sista resan till tippen
Äntligen.













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-10-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP