Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrarna som skrattade åt sin pojke när han hade ångest

De gav honom även riktigt 

mycket stryk och han fick 

sova i en kall fuktig skrubb.

Till slut så var pojken en

ingen och ett ingenting 

utlämnad till vargarna. 

Det var då, då han var

drogad, han skaffade en 

revolver och sköt ihjäl 

sina så kallade föräldrar 

och stod där och skrattade. 

Några av hans plågoandar 

på skolan strök också med. 

Man ska vara snäll mot

och älska sina fina barn. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-23 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP