Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester av jord

 

Det vita i det vita 

 

du borta. Ärligt talat död. 

Tomhetens dofter i spåren. 
Kommer aldrig återse dig. 
Du aldrig mig. Insåg det i min

spegelbild. Läste någons dikter. 
Rev av. Förstod inte hur någon 

så gammal orkade. Förstår nog 

inte mig på er alls. Vi är så olika 

och vi är bara människor. 

 

Var tappade hon sin kåthet var 

tappade hon vad ? Genom det röda 

paraplytyget syntes livet allt tydligare. 

Under naglarna ännu rester av jord. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP