Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst


genom höstskogen
hyrbilen har inbyggd
nybilsdoft




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-23 23:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ger en ordentlig en förnimmelse av en bilfärd genom ett höstlandskap. Ser dimma och träd, och en matt blänkande lerväg framför mig.
2021-10-24

  TrollTörnTrappan VIP
mer eller mindre medvetet "inbyggd" - härligt/härliga ordval..!
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP