Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detsamma gäller dig

Jag drar med fingrarna över hans rygg
vi sover med separata täcken
det blir för varmt annars

Men jag fryser så jag smyger mig under hans

Han rör vid mig utan att öppna ögonen
han vet precis vart jag är
Alltid nära
Alltid med hjärtat på utsidan som en idiot

Han förflyttar mig långsamt till utkanten av sitt liv
inget behöver sägas
jag backar av mig självt

Jag ser på henne utifrån
hatar att hon har ett hjärta som går att krossa.

Medger:
Han känner sig kluven.

Jag föreställer mig honom i två bitar
Den ena med henne
Den andra med mig




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-23 23:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så mästerligt skrivet!
Och inget mer med
Det!
;)
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Qadira