Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utblick från Eindhoven Anno 2010. No king but Jesus.


Mayhem


Härskarens tron över dränerade träsk
och uppdammade floders land;
här står jag uppmärksamt
och tittar från en liten höjd över slätten.
Jag lyssnar till när du ekar ditt namn
vida omkring över Koninkrijk.
Men jag bevisar dig inte min hyllning.
Endast Yahshua är min konung.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Koloristen
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen