Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månen tittar bort

Varför såsom gullregn.
Varje slokande nätter som inte är vi.
Någonstans de blå ögon.
Som en gång sett mig.
Ska även mina blå.
Se dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-24 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP