Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter tändes himmelen

poesins blod tänt

åter min lust 

dess rätta min 

be blomstra en blomma 

i lövens skrud 

glittrande böljor ur drömmen 

fyll vinets pärlskum 

allt ett orrspel bort

fånga tiden

allt för kort 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-05 08:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Spirituellt
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP