Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att söka förklara ett och annat i tillvaro, åtminstone min egen lilla sfär. Där 'Damernas sfär' inte alls ingår, ety det är en tidning som 'kommer ut', med enstaka nummer stundom. Denna lilla skrift


Dagens förklarade ord 1923 06 27





Gökman
En person vilken samlar på gökar i lera.
Hans Pettersson-Trindstolpén, samlare av
lergökar i lera, vilka låter en blåsa på,
har inte haft hela fyrtiofyra utställningar.

Han sysselsätter sig även med att göra
(tillverka saker i olika utföranden)
gökar i lera, i olika storlek samt färg,
så att i hans samling där blir allt flera.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-10-24 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP