Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd

jag är så trygg

så trygg så trygg

jag kan inte rymma alls

oroliga tankar fladdrar

innanför lillflickans panna lik

tornseglarnas vingar på

kattvinden när de flugit vilse

de slår och slår med

sköra vingar

bara med hjälp orkar de lyfta

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-24 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP