Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot havet

löst
sammansatta delar
stenen vacklar klangdovt
obalansen frambringar en yrsel
kuststenen 

ostadigt
kort paus
stenen stillas till tystnad
ger stadig återkomst
havsblicken




Fri vers av Inez L
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-24 10:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...den återkommande "stenen" ger även stadga åt dikten, vars form verkar spegla dess innehåll här, t.ex. "yrsel" längst ut på klippkanten, och "löst" utan omgivande ord att luta sig mot...
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L