Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Regndroppsdraperi

Söndagsmorgon

Med nattens regn
hängande kvar

Nästan osynligt

likt ett
regndroppsdraperi

Vävt av en
spindels tunna
elastiska trådar

En dag som förväntas
vara fortsatt grå

Kan jag njuta av
gråskalans skönhet
ändå






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-24 10:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja trådar väcker och fångar dessa droppar orden, likt noter på linjerna...
2021-10-26

  ULJO
Hösten från sin sämsta sida
2021-10-25

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Regndroppsdraperi - ja det är absolut vackert.
2021-10-24

  Kungskobran VIP
Fint om gråväder, det har absolut sin tjusning
2021-10-24

  KYREUS of Sweden
Less is more.
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP