Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vet inte vem som är sjukast, kniven eller hans spökskrivare yxan som skrev denna text.


Hänt i vecket avslöjar: En moraknivs villfarelser

 

Jag är en morakniv
oftast i slidan ligger
men uti mitt samliv
efter mer jag tigger

smög mig ner till en
besticklåda därmed
kändes lite odd men
skönt fick ligga sked

då kom fin soppslev 
dopp i grytan i blick
dock rostfritt i skrev
med gjutjärn ej gick

just i sista sekunden
dök sån knivslip upp
via eggen förbunden
att bryna min snupp

stod i nyvässat blad
hör vispen gafflande
prova i min hon bad
i slickepott rafflande





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-25 09:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rafflande bestick med skick!
2021-10-26

  Niliboy
Ja, knivar används till lite av varje idag, bäst kanske att förvara den i skrubblådan!
2021-10-26

    Sefarge VIP
Synnerligen klur-vässad
Skärskådande skrivelse
in i vardagen och
Bortom den. ..
;)


2021-10-25

  Loppan på Gotland
Jamenvisst. Både vasst och lite eggat. Kul och fyndigt som nästan alltid. Tack för ett glatt skratt
2021-10-25

    Lena Staaf VIP
Kul dikt om den odygdiga kniven. Var ska detta sluta? Förvecklingar är väntade.
2021-10-25

  Öknens Ros VIP
Det är därför det slamrar i besticklådan! Fyndigt diktat! ;)
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP