Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten


Liten

Jag skriver i 14 för att

 

12 gör mig liten

 

Jag viskar i texten för orden

 

gör för ont

 

Vandrar mellan orden som om

 

livet var mig kärt.

 

 




Fri vers av Eether
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-24 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether