Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppas du mår bra klokuggla<3



10 grader molnigt perfekt då tvättmaskinen klar
dags gräva upp kryddörter ha plantor inomhus
nypa blad vintertid
rekommenderar en bondgård mitt i stan
och husdrömmar på Sicilien
ser på kanelen det som gör mig glad
som motvikt till alla tråkigheter

vännen J kämpar med sitt diskbrock
tyst som en mus
Åskbollen ska försöka locka henne ur sitt hus
och samlas på tairestaurang imorgon
kanhända problem sitta länge
hon vet i alla fall vi tänker på henne

så här års tankar jag trädgårdsböcker
och tips inför nästa år.. gynnar växter som
ger våra flygande vänner bi getingar och fjärilar mat
träningen får sin tid och kursen givetvis




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-10-24 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP