Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mannen från Punjab




du dödade saker inuti mig
på ett sätt som aldrig går att återställa
mina känslor för dig har svalnat
vittrat
men skadan du skapade
sprider sig
likt en sjukdom
påverkar nu
för alltid
alla valen som jag gör

det är så med människor
vi glömmer bort
men skadas ännu inuti
omformas av andras handlingar gentemot oss
ostoppbart det som sker
hur det ändrar själens dynamik
överlev
allt vi kan göra
bara överleva
till vi en dag inte ens kan göra det




Fri vers (Fri form) av SistaOrdet
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-24 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet