Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Handikappad



fingrar blir nedsmutsade
då vi gräver i skammen
finns det skönhet bland det fula
då vi finner bland skuggorna
de som kryper på alla fyra
sorgen blir oförmögen
formulera ord som inte fanns
det stora bölet
skulle forsa fram
som älvarnas islossning
och riva berg
broar och skyskrapor

var blev det klara källvattnet av
och den som bar världens honung
i ett lerkärl
med orden som pudrats av frömjöl

allt sjönk mot en dyig botten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-10-24 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP