Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är mycket enkel

Världen skulle kunna vara 

en kärleksgemenskap.

Varför är den inte det?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-24 15:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Ja Johan
en hjärtefråga!

Tänk om valet vore att alltid i tillit ställa sig frågan:Vad skulle kärleken ge/göra nu?

I rädsla blir frågeställningen den motsatta som i: Vad riskerar jag att förlora?

Ett öppet hjärta skänker fri från tankar

Tack!


<3<3<3


2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP