Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kanal 4 imorse

berättade en kvinna om boken
hon skrivit
En psykolog var även närvarande
som kommenterade förklarade
Det handlade om narcissisten
din akilleshäl finner mästaren
på förklädnader
finns inte grymmare då det går honom emot
Sockersöta löften ena dagen bryts nästa
Då frågorna dyker upp
finns ingen som det är så synd om
nästa stund klipper han till
Det finns både kvinnor och män
och de känner igen varandra
inte märkligt han placerade
Maryjann hos dig den skurken
Du gick din egen väg
straffaren skakade händerna rena
Då han väckte barndomens helvete
Det fanns en sjukdom i botten
men då man vet gör bara skurken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-10-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP