Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frid över deras minne.


Vilks och Einár


det nya Sverige
ett dåligt land
för oliktänkande och vittnen




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen