Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roger

Du är helt underbar,
och ställer alltid upp.
Du är väldigt snäll,
och kräver aldrig något.
Inte är det väl därför,
inte så konstigt,
att jag älskar dig!

PH 11/2




Fri vers av Pysseltanten_40
Läst 41 gånger
Publicerad 2021-10-24 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pysseltanten_40