Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt

Varje gång du ler mot mig,
tappar jag andan.
Varje gång du ser på mig,
blir jag svag.
Varje gång du tar min hand i din,
önskar jag att det ögonblicket aldrig tar slut.
Varje gång du säger att du älskar mig,
vet jag att det är förevigt.

PH 21/6 2021




Fri vers av Pysseltanten_40
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-24 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pysseltanten_40