Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doxologi.


Sörjande duva


passionens musik
den som kommer inifrån
orörd i morgon
lever den för begynnelsen.

i mörkrets hörn
genom förtvivlans anfall
väntar den som en sångfågel
på att sjunga ut en bön.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-24 21:34



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Trösterik dikt. Andens duva som Guds balsam för sargade själar.
(Kanske också en replik på "Andens oro" som jag skrev idag?)
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen