Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skära snett

min spegelbild
är fönster

Klas
Lars
Sean

det blinkar

tro aldrig
att få av den
genom
att skära

kommer hjälpa
jag försökte
som min morfar
det medför allt
lite hat

att man blir
som sin mor
eller far

skott




Fri vers av Charles Abrams
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-24 22:19



Bookmark and Share


  SatansSon
du kan dikta, du!
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams