Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogskonturen

utsikt
från klarheten
ställer in skärpan
rätt på den stillastående
skogskonturen

överblicken
vilar långstilla
letar sig in
ger långblick och ögonvila
panaromaöversikt




Fri vers av Inez L
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-25 07:18



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Här råder harmoni, stillhet. Tonen positiv.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L