Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondist

det regnar

man vaknar

sockor och munkjacka

frukost och diska

men där är värmen precis ovanför din hud

och gör det hela till ett rus




Fri vers av textuellt
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-10-25 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textuellt