Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

låt den då förstöra sig

som älskar sättet den förstör sig på

inga skor skyddar särskilt bra

på den som drömmer barfota ändå




Fri vers av textuellt
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-10-25 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textuellt