Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var fest, det var längtan, det var musik och det var vi, som inte var som dem. Det var ganska länge precis allt. Tack.


Det var då, med er. Det var allt.

vinfläckar
på hela hjärtat

och musik
i varenda svettiga veck




Fri vers av textuellt
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-10-25 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

textuellt