Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skönhet i stillhet

Så som Narcissus förälskade sig i sin spegelbild,
måste himlen förälskat sig i sin spegling på Mälarvikens blanka yta.

Så hänförande att vind och vågor själva tappat andan.
I ett djup andetag råder total stillhet,
hänförande skönhet.

För alltid fryst och bevarat i fotografiets ramar.




Fri vers av Wilhel-mina VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilhel-mina VIP