Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsömn och dagdröm


När du fylld av
nattens drömmar
vaknar

Efter att ha sovit
gott

Tänker du:
”-Vad skönt det var
att slippa oron
för en natt”

Den ro du haft
under nattens gång

Så fri från allehanda
farhågor och ovälkomna
besvär

Vill du gärna bära med dig
genom dagen som nu är





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-25 09:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sov så sött du lilla videung
långt från bekymmer och besvär
vak upp till vår och sol
och sorgfria dagar
2021-10-26

  ULJO
Viktigt att kunna sova ordentligt. Utan oro och mardrömmar.
2021-10-25

    Lena Staaf VIP
En god natts sömn är ovärderlig!
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP