Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig glömma

En öppning, som en tunn reva, i lufthavet runt min kropp, det är gudomligt skönt att leva, ändå spirar där ett stilla hopp. Det blixtrar av nått som liknar blått, solskarpa ljungeldar tänds och släcks. Går min värld ändå i grått? Hjärtat bultar, anden i mig väcks. Fjärran trodde jag, men oj så nära, det inget öga här har sett, döden kan mig aldrig mer förfära, så bedårande vackert det du berett. Ett bländande, mäktigt norrsken, jag häpnar i dess skönhet, vacklar, kan inte stå på mina ben. Tack Du Store mitt hjärtas överhöghet. Aldrig ska jag simpelt glömma, det du visade mig idag, i mitt innersta heliga gömma, din hälsning, ditt ljuva välbehag.




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-25 10:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

WOW!

Tack!
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP