Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


sprakfåle


hon har haft svåra födslovåndor
för tidigt född
nu ligger hon i kuvös, ofärdig
utan hud och skakar
då rymdens stjärnor
till henne talar

spröda fingerben över lutans strängar leker
huvud lutar, örat toner smeker
himlavalvet till henne talar
då hon vandrar i minnets salar
havet en glittrande spegel
vind blåser genom rymdens segel
själen lättar ankar
får bara ljusa tankar
Dagen ligger utsträckt på sin divan
mumsar på en läcker krokan

ha en bra dag älskade uggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-10-25 11:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar dig detsamma kram<3
2022-10-13

  morgonstjärna VIP
:D
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP