Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörj inte

Sörj inte för din egen skull,
minns bara vem jag var.
Sörj inte en förlust,
minns bara för vad jag stod.
Sörj inte mitt livs slut,
minns värdet jag lämnar kvar.
Hylla det som varit,
sörj inte det som gått till ända.
Finns det inget gott att minnas
är det ingen värd att sakna.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-25 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP