Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän myran

Jag måste nog bli vän
med min lilla myra,
som ständigt knackar på,
som vill va med och styra.

Så ofta jag stängt dörren,
med en kraftig smäll,
sorgset myran backat
men kommit nästa kväll.

Så ofta jag har slagit
den myran med min kraft
Så ofta myran gråtit
så illa ställt den haft.

Jag borde bjuda in den
till min tysta vrå
smeka den om kinden
prata två och två.

Där skammen kan få vara
precis just som den är
där jag är vän med myran
och delar samma sfär.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-25 14:46



Bookmark and Share


  Knickedick
Riktigt bra det här
2021-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Myrr är den slutgiltiga.
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP