Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MALTE BÄLTROS

Malte Bältros är en skum figur

Kanske bör han låsas in i bur

I sin syltlöksodling påtar han

En till synes rätt harmonisk man

En som inte är som folk är mest

blir dock föremål för folks protest

Trampa ned hans glädjeämnen nu

och gör stångkorv av hans unga fru

 

MILTON PORTELLO (a k a...alias...)

25/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-10-25 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP