Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillheten fann du mina tårar

 

Bara hjärtat fick hamra sina slag

ekot av din röst dolde mina tankar.

 

Jag låg vid din sida

rörde din puls

andades dina drömmar

viskade dig tillbaka.

 

Vad skrev du i mörkret

vem var jag att finna

inga dörrar stod öppna

inga gardiner fladdrade.

 

I stillheten fann du mina tårar.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-25 17:17



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så vackert.
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP