Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettig danspartner

Det var en sommar...

jag skulle dansa tango...

En norrman dök upp på dansgolvet

Jag lade min hand på hans axel,

men den var våt av svett!

Så obehagligt...

Gå och duscha karl!

Minns inte om jag sa det,

men jag lät honom gå...

ingen svettig danspartner mer... nä.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-25 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP