Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Behind every strong person is at story that gave them no choice." Unknown


min point of view är fri och bortom ditt kommando

jag ser det

inte du

jag ser

mina ögon

mina sinnen

min vilja

fri

"Now, every time I witness a strong person, I want to know: What darkness did you conquer in your story? Mountains do not rise without earthquakes." @locals_o




Fri vers av Ess VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-10-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP